Avasimme juuri uuden Woocommerce-pohjaisen kaupan sivustomme yhteyteen. Jatkossa tulemme myymään pakastekuivaamiamme elintarvikkeita (sekä tulevaisuudessa myös aterioita!) sen kautta. Päädyimme tähän ratkaisuun parantaaksemme ostokokemusta, uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan muun muassa:

  • Erilaisia tarjouksia aiempaa notkeammin. Esimerkiksi jatkossa käytössäsi on ”Osta 6, maksa 5” -tarjous, jolloin halvin tuote muuttuu automaattisesti ilmaiseksi.
  • Optimoimaan ostopolkua asiakasystävällisemmäksi ja suosittelemaan tehokkaammin valitsemiesi tuotteiden kanssa sopivia tuotteita.
  • Tarjoamaan tulevaisuudessa täysin uusia ominaisuuksia!
  • Tuotearvostelut suoraan tuotteiden yhteyteen, jotta tiedät mitä mieltä muut ovat olleet!

Julkaisuhetkellä valikoimissamme ei vielä ole suosittuja XXL-pakkauskokoja, mutta lisäämme ne pian ja laajennamme samalla XXL-koot kaikkiin elintarvikkeisiimme.

Tulevaisuudessa lisäämme tuotteisiin mahdollisuuden myös jälkitoimituksille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa tuotetta X enemmän kuin sen hetkinen varastosaldo antaisi myöten. Koemme, että se on tehokas tapa pienentää entuudestaankin pientä hävikkiprosenttiamme sekä valmistaa tuotteita suoraan myyntiin, jotta tuotteet eivät turhaan seiso varastossa. Ensimmäisenä tulemme hyödyntämään tätä mahdollisuutta ensi kuun alussa julkaistavan joulukalenterimme ennakkomyynnissä, jotta pystymme valmistamaan juuri oikean määrän joulukalentereita. Niiden myynti jostain syystä romahtaa aina joulukuun jälkeen.

Millaisia vaikutuksia tästä on sinulle?

Asiakkaillemme tästä muutoksesta ei koidu juurikaan muutoksia, varsinkaan negatiivisia! Voi myös olla, ettei tätä moni edes huomaa sillä muutokset ovat lähinnä visuaalisia. Aiemmin tuotteet oli upotettu sivuille Johkun järjestelmän kautta, mutta nyt ne ovat suoraan sivustollamme. Maksuvaihtoehdot ja toimitustavat pysyivät yhä samoina.

Huomioithan, että sivustolla on nyt käytössä kaksi eri myyntijärjestelmää. Tulemme jatkossakin myymään retkemme ja vuokraamaan varusteet Johkun varausjärjestelmän kautta. Tällä hetkellä sitä kautta ostettavissa on myös lahjakortit ja Kaarnavaatteemme. Et siis pysty lisäämään esim. vaellusta ja retkiruokiamme samaan ostoskoriin, mutta pystymme toki toimittamaan tilaamasi ruokasi vaelluksellemme.

Vastaamme kysymyksiin mielellämme, joten älä epäröi avata esim. chattia!

Ruskaisaa syksyä,

Simo, Wilderness Boss
Kaarna Outdoors