Sivustouudistus on valmis!

Olemme uudistaneet verkkokauppamme visuaalisemmaksi verkkosivustoksi tarjotaksemme teille monipuolisemman ja laadukkaamman käyttäjäkokemuksen. Tämän muutoksen näkyvimpänä etuna pidämme mahdollisuutta tuoda tämä blogi suoraan kauppamme yhteyteen. Tulevaisuudessa tulemme hyödyntämään blogiamme mm. kulissien takaisella materiaalin ja erilaisten retkeilyvinkkien ja oppaiden jakamiseen. Näiden lisäksi tulemme julkaisemaan myös vieraskynäilijöiden artikkeleita, omia retkeily- ja vaellustarinoitamme sekä yrityksen tärkeimpiä uutisia tässä kanavassa.

Tuotevalikoimaan uudistuksella ei ole suoria tai näkyviä vaikutuksia. Sen sijaan pystymme jatkossa esimerkiksi esittelemään tuotteitamme aiempaakin visuaalisemmin.

Merkittävin muutos oli sivuston siirto WordPressin sisällönhallintajärjestelmään. Toistaiseksi sivustomme palvelee vain suomen kielellä, mutta syyskuun aikana julkaisemme myös englannin kielisen version. Sivustolle tuotuja uudistuksia ovat muun muassa:

 • Blogi
 • Livechat, ylläpidämme tätä itse, joten sinulla on nyt suora keskusteluyhteys meihin silloin kun kysymyksiä herää. Chatin kautta voit myös jättää nopeasti yhteydenottopyynnön, jos satumme olemaan nukkumassa tai retkeilemässä.
  • Päivitimme myös Usein kysyttyjen kysymysten -osiotamme ja toimme sitä paremmin esiin niillä sivuilla, joissa sille on eniten tarvetta.
 • Selkeämpi ostopolku ja visuaalisempi ulkonäkö
 • Upotimme kauppamme tuotteet sivustollemme. Ostoskori ilmestyy käyttöösi kun lisäät siihen tuotteita esim. retkikaupassa tai vuokraamossamme. Itse ostotapahtumaan tällä ei ole vaikutuksia ja maksutavat ovat yhä samoja:
  • Kortti- ja verkkopankkimaksut
  • Mobilepay
  • Ennakkomaksu tilisiirtona

Toivotamme mukavia hetkiä uudistuneella sivustollamme ja ruskaisaa syyskuuta!

Simo, Wilderness Boss
Kaarna Outdoors