Black Friday on täällä!

Meilläkin on iso joukko huipputarjouksia retki- ja vaellustuotteisiimme, joita julkaisemme koko kuluvan viikon ajan. Retkien ja vaellusten tarjoukset ovat voimassa 29.11.2022 asti ja jonkinlaisia, vielä määrittelemättömiä tarjouksia tulemme julkaisemaan myös joulukuun aikana.

Ymmärrämme hyvin mikäli näinä aikoina suuria ostoksia ei haluta maksaa kerralla, joten tässä artikkelissa kerromme vaihtoehtoiset tavat maksaa Black Friday -lahjakorttejamme.

Voit maksaa halutessasi laskulla tai osamaksulla valitessasi kassalla maksutavaksi joko Jouston tai Fellow Financen.

Jos tämä ei ole sinulle mieluisin ratkaisu niin voit varata myös alla olevin tavoin. Huomioithan, että varaussähköposti tulee olla lähetettynä osoitteeseen [email protected] viimeistään 29.11.2022 mennessä, jotta voimme taata tarjoushinnat.

Mikäli haluat pilkkoa maksusi useampiin eriin niin laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro minkä tuotteen haluat varata sekä osallistujamäärän. Laskutuslisä on 5e/lasku.

Vielä toistaiseksi verkkokaupan maksutapavaihtoehdoissa ei ole suoraa nappia kulttuuri- ja liikuntasetelien avulla tapahtuvaan maksamiseen. Joidenkin palveluntarjoajien osalta siihen toivottavasti tulee mahdollisuus vielä tämän viikon aikana.

Mikäli käytettävissäsi on Edenredin tai Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleitä niin laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Kerro viestissäsi minkä tuotteen haluaisit varata sekä osallistujamäärä. Lähetämme sinulle maksuohjeet pian sähköpostitse. Huomioithan, että pystyt maksamaan vain oman osallistumisesi liikunta- ja kulttuuriseteleillä, mahdollisille muille osallistujille lähetämme erillisen laskun. Lähetämme sinulle maksuohjeet pian sähköpostitse.

Mikäli käytettävissäsi on ePassin kulttuuri- ja liikuntaseteleitä niin voit maksaa varauksesi joko kokonaan tai osittain alla olevalla ohjeella.

Mikäli maksat vain osan hinnasta ePassin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä niin olethan meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected]Simo Ikävalko, Wilderness Boss

Kaarna Outdoors