Siis äijä! Oot sää vittu tosissas?
Kyllä, kyllä me olemme!

Julkaisemme viikon mittaan ison joukon tarjouksia, jotka ovat niin huikeita, että Gettomasa harjoitteli niihin reagointia jo Keski-Suomalaisen haastattelussa. Tarjouksemme painottuvat etenkin retki- ja vaellustuotteisiimme sekä tuotteisiin, joita olemme pieteetillä esivalmistelleet ja rakkaudella kuivanneet – elintarvikkeisiimme!

Tulemme viikon kuluessa julkaisemaan myös täysin uusia vaelluksia ensi vuodelle, joten hereillä kannattaa olla! Kaikki tälle sivulle listattavat tarjoukset ovat voimassa tiistaihin 29.11.2023 asti tai niin kauan kunnes tuotteita tai palveluita riittää.

Retki- ja vaelluspalveluidemme alennukset koskevat vain tällä ja etusivulla sivulla myynnissä olevia ale-tunnisteella merkittyjä lahjakortteja. Lahjakortin ostettuasi olemme sinuun pian yhteydessä sähköpostitse sopiaksemme sen toimituksesta haluamallesi henkilölle haluamanasi ajankohtana – esimerkiksi suoraan pukin konttiin!

Jos haluat maksaa tuotteen osissa niin valitse kassalla maksutavaksi varaus retki- ja vaelluslahjakortteihin. Olemme sinuun tällöin pian yhteydessä sopiaksemme maksuaikataulusta! Jos haluat käyttää maksaessa kulttuuri- ja liikuntaseteleitä niin laitathan meille etukäteen viestiä osoitteeseen [email protected]. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Palju nyt Black Fridayn kunniaksi erikoishinnoin! 39e/vrk arkisin (norm. 59e/vrk) ja viikonloppuisin pe-su 149e/vrk (norm. 199e/vklp).

Varaa nyt ja nauti talvipakkasista paljun syleilyssä.