Retkikaupastamme löydät monipuolisen ohjelmapalvelutuotevalikoiman. Meillä on laaja valikoima erilaisia retkiä ja aktiviteettejä moneen eri tilanteeseen.

Päiväretkivalikoimastamme löytyy niin kynttiläillallista kuin valokuvausretkiä upeissa maisemissa. Kausituotteina on myös marjastus- ja sienestysretkiä, joissa tarjoutuu Sinullekin mahdollisuus tienata riihikuivaa käteistä! Löydät sieltä myös liikunnallisempia retkiä ja sähköpyöräseikkailuja. Mikäli retkivalikoimasta ei löydy mieleistä vaihtoehtoa niin voimme yhdessä luoda juuri teidän ryhmälle sopivan päiväretken!

Järjestämme myös pidempiä viikonloppuretkiä ja useamman yön vaelluksia. Yhden ja kahden yön retkillä tarjoamme mahdollisuuden opetella tärkeimpiä vaellustaitoja yhdessä koulutettujen oppaidemme kanssa. Useamman yön mittaisilla vaelluksillamme viemme sinut Suomen kauneimpiin kolkkiin!

*TULOSSA PIAN!* Ja koska kotimaiseen vaelluskulttuuriimme kuuluu iltahömpsy-kulttuuri niin valikoimiimme tulee lähikuukausina myös tyylikkäät tasting-tilaisuudet. Tarjoamme tasting-tilaisuuksia niin viinien, viskien kuin oluiden ystäville. Kaikkein upein ja elegantein tasting-tilaisuutemme keskittyy kuitenkin Alkon kyykkyhyllyjen pulloihin. Erilaiset vuodenajat luovat samoihinkin tilaisuuksiin omanlaisensa tunnelman, joten maistelemassa kehtaa hyvin käydä useamminkin! Tasting-tilaisuuksien lisäksi meiltä löytyy myös drinkkikoulu, jossa ensin poimimme luonnosta raaka-aineita, joita sitten hyödynnämme juomissa. Se täytyy kokea itse!