Monipuolinen valikoima erilaisia retkiä ja seikkailuja kahdesta tunnista aina koko päivän mittaisiin tapahtumiin! Laajasta päiväretkivalikoimastamme löytyy varmasti mieluisia aktiviteettejä moneen eri makuun. Meiltä löydät niin perinteisiä päiväpatikkatapahtumia, jotka huipentuvat nokipannukahveihin ja muurinpohjalettuihin, ja liikunnallisempia sähköpyöräseikkailuja kuin myös täysin uudenlaisia luontoelämyksiä.

Suosittuja valokuvausretkiä järjestämme Torronsuon kansallispuistossa, Tammelassa, aikaisin aamusta ja myöhään illalla. Oletko koskaan lähtenyt suon keskelle kahden aikaan yöllä? Se on upea kokemus, joka ei hevin unohdu!
Öisin tarjoamme tähtitaivaan valokuvausretkiä Länsi-Uudenmaan rannikolla ja Valkmusan kansallispuistossa. Opastettuja valokuvausretkiämme varten voit vuokrata meiltä välineet. Retkille sopii osallistua myös vaikkei valokuvaus innostaisikaan, maisemat ovat silti upeita! Tilauksesta järjestämme myös yksityisiä valokuvausretkiä, joiden ohjelman suunnittelemme kanssasi.

Riistasafarillamme tarjoamme mahdollisuuden nähdä peurat, kauriit ja hirvet niiden luontaisissa elinympäristöissä. Se ei ole varsinaisesti valokuvausretki, mutta ottamalla mukaan joko oman tai meiltä vuokratun kameran, sinulla on suuri todennäköisyys saada ikuistettua upeita muistoja!

Romantiikan nälkäisille toteutamme taatusti ikimuistoiset Treffit päin v*ttua! Treffit alkavat sukelluksella Äiti Maan luolaan ja saavuttavat kliimaksinsa kolmen ruokalajin kynttiläillallisella.

Valmiille ryhmille järjestämme myös yksityisiä valokuvausretkiä sekä päiväretkiä, jotka suunnittelemme toiveiden mukaisesti. Metsän mestari -kilpailu on suunniteltu kahdeksalle tai useammalle hengelle ja sen sisältö on muokattavissa ryhmän toiveiden mukaisesti äärimmäisen opettavaisesta hulvattoman hauskaan. Onko sinusta seuraavaksi MM-voittajaksi? Ryhmille onnistuu myös etukäteen tilattuna laajat lisäpalvelut ruokailuista yöpymiseenkin.

Valtaosa päiväretkistämme on toteutettavissa vuoden ympäri. Tähtitaivaan valokuvausretket eivät ihan keskikesällä onnistu, mutta niitä järjestämme elokuun lopusta huhtikuun alkuun. Varsin paljon säistä riippuvaisena retkenä suosittelemme lukemaan tähtivalokuvausretkien peruutusehdot tarkkaan!
Ympäri vuoden toteutettavien retkien lisäksi meillä on myös syksyn ja talven sesongeille soveltuvia kausituotteita marjastuksesta ja sienestyksestä liikunnallisempiin lumikenkäseikkailuihin ja rauhallisempiin lumenveistotapahtumiin. Talviset seikkailut toteutettavissa Etelä-Suomen lumitilanteen mukaan, toki!

Panosta parisuhteeseen ja yllätä kumppanisi unohtumattomalla kokemuksella. 1-8 hengelle.

Suunnitellaan toiveidesi mukainen valokuvausretki!

Koe kanssamme Tammelan upeimmat auringonlaskut Torronsuon kansallispuistossa.

Riistaeläinten bongausretki havaintotakuulla!

Ryhmän toiveiden mukaan suunniteltu päiväretki.

Herää Torronsuolla yhtä aikaa luonnon kanssa.

Tähtitaivaan valokuvausretki rannikolla, kirjaimellisesti tuhansien tähtien elämys.

Tähtitaivaan valokuvausretki, kirjaimellisesti tuhansien tähtien elämys Kymenlaaksossa.

Ryhmille suunniteltu kilpailu, lajit soviteltavissa ryhmän mukaan.