Onko sinusta metsän mestariksi? Pärjäätkö paineen alla? Pystytkö ajattelemaan laatikon ulkopuolelta? Aiotko voittaa?
Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, sinussa saattaa todella olla ainesta metsän mestariksi.

Tuote on suunniteltu ryhmille ja hintaan sisältyy 8 henkilöä (sen yli menevät 29e/hlö, yli 16 hengen ryhmiä varten voit pyytää tarjouksen). Tapahtuma kestää noin neljä tuntia. Lisämaksusta loihdimme myös lounaan tai päivällisen metsässä. Tämä sopii loistavasti esim. syntymäpäiväjuhliin, työporukoille, kaveriporukoille ja koululaisille.
Ruokailu toteutetaan toiveidenne mukaan ja se voi sisältää esimerkiksi syntymäpäivätarjoilut. Yrityksille pystymme räätälöimään myös kokoustilat metsän keskelle.

Tullaksesi metsän mestariksi, tulee sinun loistaa useissa erilaisissa kilpailuissa ja voittaa muiden lisäksi myös itsesi. Metsän mestarit ovat monipuolisia monilahjakkuuksia näppärillä sormilla ja terävällä älyllä. Tosissaan pelattavissa leikkimielisissä kilpailuissa pärjätäksesi joudut menestymään esimerkiksi seuraavanlaisissa lajeissa:

  • Teltan pystytys
  • Kananmunan kuljettaminen esteradalla
  • Arvioi eri varusteiden painoa
  • Saavin tyhjentäminen mahdollisimman nopeasti

Nämä olivat vain helpoilta kuulostavia esimerkkejä, lajeja on paljon lisää! Jotteivät lajit vaikuttaisi liian helpoilta niin jotkin lajeista saatetaan suorittaa käyttämättä käsiä, sidottuina tai mielenkiintoiset lasit päässä. Ja ei, ne eivät ole järin nopeat lasit!

0 Reviews

Write a Review