Haaveilit sitten auringonlaskun tai -nousun ikuistamisesta, upeista maisemista tai villieläinten kohtaamisesta (niiden kohtaamista emme kuitenkaan valitettavasti voi taata!) niin me toteutamme unelmiesi valokuvausretken siellä missä sinä haluat. Voit kertoa tilauksen lisätiedoissa ideoita, jotka haluat toteuttaa retken aikana niin me luomme parhaat puitteet toteutukselle. Inspiraatiota voit hakea myös muista valokuvausretkistämme tai kuvapankistamme. Lisätietojen kertominen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä hintaan sisältyy n. puolen tunnin mittainen suunnittelupalaveri, jossa luomme haluamasilaisen retken.

Koska räätälöidyt luontovalokuvausretket tiettyä tunnelmaa jahdatessa ovat aina säästä riippuvaisia ja etukäteen varattaessa ei kukaan pysty sanomaan millainen sää on edes parin viikon kuluttua, niin tarjoamme mahdollisuutena varata retki halutessanne kolmeen eri ajankohtaan. Tämä kasvattaa optimaalisten sääolosuhteiden todennäköisyyttä ja parempaa lopputulosta!

Varausmaksu 50 euroa, joka hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta suunnittelupalaverin jälkeen, mikäli asiakas peruu varauksen. Valokuvausretken lopullinen hinta lyödään lukkoon suunnittelupalaverin yhteydessä.

Perushinta on 299 euroa ja hintaan sisältyy:

  • 2 asiakasta
  • 3 tunnin opastettu retki ja kuljetus kohteeseen kahdelle (lisäasiakkaat 49e/asiakas) Uudellamaalla tai sen läheisyydessä (enintään tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta)
  • 3 eri ajankohtaa retkelle (2 viikon sisällä toisistaan) ja mahdollisuus perua/valita haluttu ajankohta lyhyelläkin aikavälillä sääennusteiden mukaan. Varausvaiheessa voit valita vain yhden ajankohdan, mutta olemme sinuun pian yhteyksessä
  • Puolen tunnin suunnittelupalaveri, joka toteutetaan puhelimitse tai Google Meets -sovelluksella
  • 1-2 Canonin järjestelmäkamerarunkoa, 1-2 retken teemaan sopivaa objektiivia ja jalustat. Voit valita objektiivit mieltymystesi mukaisesti, valikoimassamme on objektiiveja laajakulmaisista pitkiin teleihin. Tarvittaessa autamme valinnassa suunnittelupalaverin yhteydessä
  • Kahvi/tee/mehu retken aikana

Lisämaksusta järjestyy muunmuassa:

  • Lisätunnit, 29e/tunti
  • Useampi osallistuja, 49e/asiakas. Huomioithan kuitenkin, että esim. eläimiä kuvatessa kuvaus on usein helpompaa pienemmällä ryhmällä.
  • Pidemmälle suuntautuvat retket
  • Ruokailu eväistä illallisiin (vähän kohteesta riippuen!)

Pidemmälle suuntautuvat retket hinnoittelemme tapauskohtaisesti kilpailukykyiseen hintaan. Ruokailun hinta määräytyy valittujen ruokien sekä kohteen perusteella. Halutessasi voit myös vuokrata valokuvauskalustoa valikoimistamme alennuksella. Suurille ryhmille emme pysty etukäteen takaamaan, että valokuvauskalustoa on riittävästi.

0 Reviews

Write a Review