Koe Kymenlaakson helmi yön pimeydessä. Vain reilun tunnin päässä pääkaupunkiseudulta sijaitseva Valkmusan kansallispuisto on monille tuntemattomampi pieni kansallispuisto Kotkan lähellä. Sen avarat maisemat ympäröivälle suolle tarjoavat kuitenkin upeat näköalat ja esteettömät kuvakulmat tähtitaivaan seuraamiseen.

Alkupiste:
Tikkurilan juna-asema, Vantaa

Kesto:
N. 6 tuntia – sisältää matkat pääkaupunkiseudulta Länsi-Uusimaalle (n. 1½h/suunta)

Osallistujamäärä ja vaativuus:
Min. 2 asiakasta.
Max. 8 asiakasta. Suurempien ryhmien kanssa varaukset sähköpostitse/puhelimitse. Suuremmille ryhmille emme pysty etukäteen taata hintaan sisältyvien varusteiden riittävyyttä.
Tapahtuma ei ole esteetön, mutta retki tapahtuu pääosin helppokulkuisessa maastossa. Sateen jälkeen ja talvisin voi olla liukasta!

Ajankohta:
Iltaisin ja öisin elokuusta toukokuulle n. 17-05 välillä. Alkamisajankohtaan vaikuttaa vuodenaika, sillä tapahtuma on toteutettavissa vain auringonlaskun jälkeen. Ilmoitamme tarkan lähtöajankohdan varauksen teon jälkeen.

Hintaan sisältyy: 
Meno- ja paluukuljetus pääkaupunkiseudulta, kuumaa juotavaa (kahvi/mehu), jalusta järjestelmäkameralle, otsalamppu ja pilkkihaalarit. Meren äärellä on usein tuulista ja tähtitaivasta kuvatessa tulee helposti kylmä!

Mukaan tarvitset: 
Kävelyyn sopivat jalkineet ja säänmukaisen varustuksen (hanskat, pipo ja lämmin vaatetus). Kamera kannattaa ottaa mukaan! Voit tuoda omasi tai vuokrata meiltä!

0 Reviews

Write a Review