Tule ihailemaan kuinka aurinko laskee suon ylle ja ilta kääntyy yöksi Torronsuon kansallispuistossa! Lähdemme liikkeelle auringon vielä paistaessa taivaalla ja pääsemme näkemään kuinka se laskeutuessaan värjää suon mielikuvituksellisin värein. Tälle retkelle kelpaa tulla toistekin, sillä eri iltojen auringonlaskut eivät ole veljiä keskenään – jokainen ilta on erilainen ja upea kokemus! Retken huipennus on kävellessämme takaisin autolle tupasvillapellon halki, jolloin voimme kuvata niitä vastavaloon.

Retki sopii valokuvauksen aloittelijoillekin ja voit myös osallistua kokonaan ilman kameraakin ja vain nauttia maisemista! Retken aikana opit maisemavalokuvauksen perusteita ja kuulet Torronsuon kansallispuiston historiasta. Tapahtuma huipentuu luontotornille, josta avautuu kaunis maisema Torronsuon yli – sen upeampaa iltamehupaikkaa ei Etelä-Suomesta hevin löydy!

Alkupiste:
Tikkurilan asema, Vantaa tai Pasilan asema, Helsinki
Halutessasi voit saapua Torronsuon kansallispuistoon myös omatoimisesti. Ilmoitathan siitä varauksen lisätiedoissa, jotta voimme lähettää ajo-ohjeet sähköpostitse.

Kesto:
N. 6½ tuntia: tapahtuma n. 3½h + matka-aika pääkaupunkiseutu – Torronsuon kansallispuisto – pääkaupunkiseutu

Osallistujamäärä ja vaativuus:
Min. 2 asiakasta (tai 159e)
Max. 12 asiakasta. Suurempien ryhmien kanssa varaukset sähköpostitse/puhelimitse.
Tapahtuma ei ole esteetön, mutta retki tapahtuu pääosin helppokulkuisilla pitkospuilla.

Ajankohta:
17-02 välillä. Alkamisajankohtaan vaikuttaa auringonlaskun aika. Ilmoitamme tarkan aikataulun noutoa sovittaessa varauksen teon jälkeen.

Hintaan sisältyy: 
Opastettu retki, meno- ja paluukuljetus Tikkurilasta, Vantaalta tai Pasilasta, Helsingistä, pientä purtavaa ja kuumaa juotavaa (kahvi/mehu)

Mukaan tarvitset: 
Kävelyyn sopivat jalkineet ja säänmukaisen varustuksen. Kamera kannattaa ottaa mukaan! Voit tuoda omasi tai vuokrata meiltä!

1 Review

Sarita
5

Vaikka sää ei ollut aivan napakymppi niin retki oli sitä kyllä. Torstai-lähtö varmisti sen ettei Torronsuo ollut täynnä muita ulkoilijoita, tosin säälläkin oli tähän varmasti vaikutusta. Ruska oli mitä mahtavin ja sitä sai rauhassa kuvailla ja miettiä kuvakulmia. Opin paljon omasta kamerastani mutta myös Torronsuosta ja soista yleensä eli sain mielestäni enemmänkin mitä tilasin. Tämä oli ensimmäinen retkeni Kaarna Outdoorsin kanssa mutta ei jää viimeiseksi.

Write a Review