Jos ensimmäiset treffit menivät päin v*ttua niin toiset voit viedä sinne kirjaimellisesti! Treffien aikana vierailemme itse Äiti Maan kohdussa Kirkkonummella. Tähän viimeisimmän jääkauden jäljiltä syntyneeseen luolaan mahtuu sulavasti sukeltamaan pariskunta.

Luolalta jatkamme matkaa Porkkalanniemen kärkeen, jossa valmistamme teille etukäteen valitsemanne illallisen. Halutessanne ruoanlaittoon on myös mahdollisuus osallistua itse. Lisämaksusta järjestyy myös esim. saunominen ja telttamajoitus määränpäässä.

Hinta sisältää kahden ihmisen treffit ja mikäli on isommat treffit tiedossa niin sen yli menevät 79e/seuralainen. Sopii siis loistavasti kahden ihmisen illanviettoon, tuplatreffeille tai kaveriporukan sokkotreffeille.

Kaikkia ruokalajeja ei ole mahdollista toteuttaa ympärivuotisesti esim. metsäpalovaroituksista johtuen.

Olemme sinuun yhteydessä varauksen teon jälkeen sopiaksemme ruokailusta ja aikatauluista tarkemmin.

2 Reviews

Olli-Heikki
5

Kaikki sujui erinomaisesti. Maisemat ja ja retki todella hintansa arvoisia. Ruoka oli erinomaista. Kuljetus helsingistä kohteeseen ja reissun lopuksi koti-ovelle - iso iso plussa.

Teemu
5

Ihan super! Ruoka oli loistavaa ja luontoretki sukelsi juuri sinne minne lupasikin. 5/5, tulen uudelleen heti kun saatte anniskeluluvat.

Write a Review