Tietoa meistä

Kaarna Outdoors on vuonna 2021 perustettu luonto- ja matkailualan yritys. Kaiken keskiössä on halu tuottaa laadukkaita ja opastettuja aktiviteetteja luonnossa, retkivalikoimamme onkin monipuolinen lyhyemmistä päiväretkistä useamman päivän mittaisiin vaelluksiin. Päiväretket ja lyhyemmät viikonloppuretket toteutamme Etelä-Suomessa, mutta kauttamme pääset myös vaeltamaan Itä- ja Pohjois-Suomen upeissa maisemissa. Tuotamme mielellämme myös erilaisia työhyvinvointipäiviä tai kokousohjelmaa yritysasiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöiden.

Laajaa retkivalikoimaamme tukee varustevuokraamomme, jonka kautta pystymme tarjoamaan niin retkeilyvarusteet kuin myös kamerat ja objektiivit luontovalokuvaukseen. Välineiden vuokraus onnistuu tietenkin myös omatoimisille retkille! Meiltä pystyt ostamaan myös herkulliset retkieväät, sillä kuivaamme laadukkaista raaka-aineista herkut arkeen ja retkille sekä ateriat pidemmille vaelluksille.

Muiden toimintojen ohella tarjoamme myös valokuvauspalveluja. Kauttamme järjestyy niin henkilö-, juhla- kuin tapahtumakuvauksetkin. Tarjoamme palvelujamme myös yrityksille ja kaikki valokuvaustuotteemme ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Asiakaspalvelumme palvelee myös puhelimitse numerossa 0405676442. Huomioithan kuitenkin, ettemme välttämättä pysty vastaamaan kaikkiin puheluihin heti, sillä retkeilemme hyvin paljon!

 • Intohimosta luontoon.

  Synnyimme intohimosta ja rakkaudesta suomalaiseen luontoon. Sen intohimon me valjastimme luodaksemme uniikkeja retki- ja vaelluskokemuksia.

 • Olemme siellä missä sinäkin.

  Toteutamme palveluitamme pääasiassa Etelä-Suomessa sekä osin myös Itä-Suomessa. Kaudesta 2023 alkaen valikoimaamme tulee myös Lapin vaelluksia. Loppupeleissä asiakas kuitenkin päättää kohteen

 • Vihreät arvot

  Toimimme päivittäin luonnossa ja siksi meille on ensiarvoisen tärkeää pitää siitä huolta, jotta palveluitamme on mahdollista järjestää myös tulevina vuosina. Voit tutustua vastuullisuuspolitiikkaamme tarkemmin täällä.

 • Olemme täällä sinua varten.

  Emme ole suurin emmekä ole nopein, mutta meillä sinä olet supertähti. Kohtelemme kaikkia kuin kuninkaallisia, jotta pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisimman asiakaskokemuksen. Pienenä yrityksenä olemme notkeita sekä joustavia, joten voimme räätälöidä palvelumme vastaamaan parhaiten juuri sinun toiveitasi.