Oletko kyllästynyt liian mausteisiin tai suolaisiin retkiruokiin? Jääkö niistä välillä nälkä vaivaamaan? Meillä on sinulle ratkaisuna iso joukko pakastekuivattuja elintarvikkeita.

Ensimmäisenä eurooppalaisena valmistajana olemme tuoneet markkinoille pakastekuivattuja elintarvikkeita.Toki markkinoilla on ollut kuivattuja hedelmiä ja jonkin verran vihanneksiakin, mutta meidän proteiinipainoitteinen valikoimamme on ainutlaatuinen. Tuotteemme syntyivät kyllästymisestä jo olemassa oleviin valmisaterioihin ja halusimme korjata asian. Aikamme pähkäiltyämme päädyimme aloittamaan yksinkertaisesti elintarvikkeista. Meidän merkittävimmät etumme ovat:

Iso osa tuotteistamme on maustamattomia ja lisäaineettomia, jotta voit valmistaa ruokaa oman makusi mukaan.
Moni raaka-aineistamme on 100% suomalaista alkuperää.
Voit käyttää elintarvikkeitamme joko osana valmiita aterioita tai täydentääksesi itse kuivaamiasi aterioita. Näin saat helposti ja nopeasti lisää makua tai energiaa ruokiisi.
Pakastekuivatut tuotteemme ennallistuvat nopeasti ja niitä voi syödä myös kuivina.
Pyrimme vuoden 2022 aikana saamaan kuivaamiemme raaka-aineiden ja aterioiden kotimaisuusasteen niin korkeaksi kuin mahdollista. Minimitavoitteemme on, että kuivaamistamme tuotteista tulee olemaan 75% kotimaista alkuperää. Tällä hetkellä se on noin 50%.

Yli 60 euron tilauksiin ilmainen postitus!

Tilaukset voi noutaa myös etukäteen sovittaessa Mäntsälän toimipisteeltämme tai Tikkurilasta, Vantaalta ilmaiseksi.