Käytämme kaikkia vuokraamiamme tuotteita myös itse osana palveluitamme. Meistä on kuitenkin tyhmää, että hyvät tuotteet makaavat käyttämättöminä silloin kun niitä… noh, ei käytetä, niin toimme ne myös teidän saatavillenne.

Vuokrakalustomme on noudettavissa paljua lukuunottamatta joko Mäntsälän toimipisteeltämme tai Tikkurilasta, Vantaalta. Palju on noudettavissa Tikkurilasta, Vantaalta.

Vantaalta noudettaessa ilmoitamme nouto-osoitteen noutoajankohtaa sovittaessa.

Kaikki vuokratuotteemme ovat helposti varattavissa verkkokauppamme yhteydessä. Olemme sinuun yhteydessä pian varauksen teon jälkeen sopiaksemme noudon ajankohdasta joko Vantaalla tai Mäntsälässä. Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei vielä ole tarjota noutopistettä kiintein aukioloajoin.

Jotta voimme tarjota teille turvalliset ja toimivat varusteet, huollamme ja desinfioimme ne jokaisen varauksen jälkeen. Näin varmistamme, että varusteet säilyvät käytettävinä mahdollisimman pitkään.

Desinfiointiin käytämme Hygion valmistamaa otsonointikaappia, mikä poistaa tekstiileistä mm. bakteerit ja hajut. Makuupussien yhteydessä toimitamme myös aina aluslakanan, jotta nukkuminen on mukavaa ja hygieenista niin sinulle kuin sinun jälkeesi vuokraavillekin. Aluslakanankin desinfioimme aina varauksen päätyttyä pestyämme sen ensin.

Tietenkin! Olemme itse koiranomistajia ja ymmärrämme hyvin, että retkeily on koko perheen harrastus. Huomioithan kuitenkin, että esim. jotkin majoitteemme ovat sen verran pieniä, ettei niihin välttämättä mahdu edes chihuahuaa. Mikäli et ole varma niin laita meille viestiä ennen varausta niin katsotaan yhdessä oikean kokoinen teltta!

Huollamme varusteet yhtä huolellisesti jokaisen varauksen jälkeen riippumatta siitä onko lemmikki ollut mukana vai ei. Lisäksi osa varusteista on varattu allergikoille.

Valmiiksi pakatut kevytretkeilysettimme sisältävät kaikki tarvittavat varusteet. Nämä setit ovat kuitenkin nimenomaan kevytretkeilyyn suunniteltuja, joten esim. sahaa tai kirvestä niistä on turha etsiä.

Sinun tarvitsee itse pakata mukaan vain vaelluksella tarvitsemasi vaatteet, lääkkeet ja hygieniavälineet (saippua, deodorantti yms.) sekä ruoat. Ruoatkin voi muuten tilata meiltä!

Vuokratuotteidemme käyttöä koskevat ehdot näet klikkaamalla tästä.